risker för tattoo i svanken

Det är så många som vill tatuera sig i svanken , jag är en av dom som INTE vill göra det , dock har många det och det finns mycket risker med det , tex min kompis malou vill göra det men nu tänkte ja skriva lite om det till dig och alla andra !

Tänk på var du sätter tatueringen!En tatuering i svanken kan betyda att du inte får ryggmärgsbedövning vid en förlossning. - Det finns risk att man drar in färg i nervsystemet.
Faran uppstår om kvinnan måste ha en  smärtlindring vid en förlossning som kräver kejsarsnitt.

Färg i nervsystemet

Bedövningen läggs i slutet av ryggen , där man ofta har tatueringen. det finns en risk att man kan föra in färg i nervsystemet om man sätter nålen rakt in i tatueringen.Så dom kan ofta neka bedövning åt dig på det viset.

Det finns dock 3 eller 4a kotor att välja på så man kan lägga bedövningen en kota upp eller ner om den inte är för stor


Johanna !

Jag har en vän som heter Johanna, hon är en super fin tjej , som man kan prata med allt om , galet söt och galet snygg ! ska förhoppningsvis till henne på onsdag i norrköping , det ska bli skojjs som fan !

puss <3

hoppas det inte gör något att ja la ut bilden på dig, bara älskar den!
gästbloggning

Hello alla fans!
Johanna som sitter här och chillar galet just nu, fredagkväll, uuuuunderbart!
Amanda har nyss piercat mig och nu ska vi ut i det kalla till några grappar!

Ha en awesome kväll!
PUSS

intresanta rubriker..

happ, godmorgon på er !

stavas intresanta med 1 s eller  2 s ? haha skit i det, jag är kungen på att stava sörru ni! inte..

Här sitter jag och snorar, dricker tee och äter ur en choklad ask,det är både nyttigt och gott. Min kompis hade kört någon egen diet att äta frukt i en vecka och hon gick ner 4 kg så nu har hon ont i magen , skadeglädje på dig pucko ax..  Idag hade  jag tänkt att baka pepparkaks hus ,vart jäklans sugen på det, ska be mamma köpa lite grejer! Men imorgon tar jag mig mot skolan igen för vill vara frisk till nästa vecka då ja nog ska till linköping och norrköping!

Har tänkt att göra en design åt johanna snart , chekka hennes blogg, världens snyggaste tjej japp!

vackert en liten bild på mig sådär va


ny duschad och ja hatar...

Japp , ja hatar mitt naturliga hår .. det är så vågigt.. blää ! nu vet ni:)

vackert yepp

reumatism?

Förkyld som tusan ... inte alls kul! så får lyssna på lite musik , och ska be mor min köpa alladin choklad åt mig , då blir jag glad igen hoppas jag!

Tänkte berätta att jag har haft problem med mina leder ett bra tag nu , det har påverkat mig väldigt mycket inom skolan också , har haft frånvarå i princip varje vecka. Min syster har en ledsjukdom som heter reumatism och det fick hon vid min ålder. Vi har tagit tag i det i tid och kontaktat läkare i jönköping , förra veckan var vi och pratade med massa sjukgymnaster och folk , dom kunde nästan konstantera att jag har barn reumatism , så ska börja knapra någon skit och sen ska jag komma till en läkare i januari. Får ju hoppas att jag kommer klara skolan nu för det vill jag verkligen , det är jobbigt hela tiden , och klasskompisarna tror mig inte , "det kan väl inte vara så farligt" men just det , det är jobbigt till 100 % så jag är tacksam för dom få som ställer upp..

nu ska jag fortsätta ha tråkigt , puss

ja har gjort om min smiley btw


det jag precis önskade mig....

i'm not happy now...

MUNSÅR YYEYYYY!  damn..Mycket sörja ska det vara :))

RSS 2.0